top of page

O Meni

Kada se suočimo sa životnim izazovima i zapitamo koliko u stvari mi poznajemo sebe, zašto nam se neke situacije dešavaju, zašto u život privlačimo slične ljude, tada počinjemo da tražimo odgovore.

Prilikom traženja tih odgovora upoznala sam astrologiju i psihologiju!

Moje učenje se i dalje nastavlja jer se vodim izrekom da je znanje čovekovo najveće bogatstvo…

Edukacija

2019-2022

Institut “Johannes Kepler”

Znanje iz natalne, prediktivne i astrologije odnosa sam stekla od profesora Aleksandra Imširagića (ISAR) u okviru Institura “ Johannes Kepler” koji ispunjava standarde koje nalaže ISAR (International Society for Astrological Research)

2021

Institut “Astrobalans”

Od međunarodno sertifikovanih profesionalnog astrologa (ISAR CAP) i globalnog predstavnika ISAR-a za Srbiju,Zorane Stanojević stičem osnovno znanje za izradu i tumačenje dečijeg horoskopa, sa osvrtom na najbitnije osetljive tačke u prvim godinama vaspitavanja deteta i postizanju harmonije u porodici.

2021-2022

Institut “Corona”

Od međunarodno sertifikovanog profesionalnog astrologa (ISAR CAP) profesorke Aleksandre Ralić stičem znanje vezano za fiksne zvezde, karmičke i mundanu astrologiju.

2022

ThetaHealing Institute of Knowledge

Osnove DNK ThetaHilinga završavam kod profesorke Vesne Tokin

2023

Institut za filozofiju i Interdisciplinarne studije

Osnove Frojdove psihoanalize završavam na Institutu za filozofiju i interdisciplinarne studije kod: Profesora dr Žarka Trebješanina, Profesora Milana Popova i Psihologa Nebojše Maksimovića

2023

AstroLabium 

Kod profesionalnog astrologa profesorke Jovane Bogoslovov usavršavam osnove natalne astrologije

bottom of page